Når du ikke har det så bra

💖 Husk at selv om du har det tungt, vil det alltid til slutt bli helt bra igjen. Det skjer kanskje ikke idag, eller i morgen, men for hver dag om går er du en dag nærmere at alt blir bedre.

💖 Ikke vær for mye alene. Omgi deg med mennesker som får deg til å smile og le, slike mennesker får frem livsgnisten uansett hvor vondt du har det og kan forhindre veldig mange tårer.

💖 Det er ofte mye bedre å reagere med sinne fremfor sorg. Sinne gjør ikke like vondt.

💖 Selv om kanskje ikke matlysten er på topp, er det utrolig viktig å spise, for uten mat og drikke vil du hvertfall ikke føle deg bedre.

💖 Det er ikke alle mennesker som er er bra for enn uansett hvor mye man ønsker å ha dem der, og hvis du nok en gang ligger å griner over noe kjæresten eller en "god" venn har gjort, er det kanskje på tide å innse at disse menneskene ikke burde være i livet ditt.

💖  Min siste lille påminnelse er at det er menneskelig og ikke alltid føle seg 100% på topp, og at det er helt greit og gråte og bli lei seg. Det er lov å savne noen som ikke lenger er en del av hverdagen din og det er lov å ikke alltid ha overskudd til venner og jentedrama. Og igjen, selv om ikke livet alltid er så fett, så vil det komme en dag,

da alt skal bli helt bra igjen.


  2 kommentarer på "Når du ikke har det så bra"

Postet av:
Fint skrive :) gode tips å huske på :)
19.06.2017, 21:31
URL: http://diktuss96.blogg.no
Postet av: Sima Sophian
Fine tips :)
19.06.2017, 22:34
URL: http://zophian.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
18 år gammel jente, glad i musikk, pasta, bøker og iste. Lever det gode liv som myndig og skoleelev på vgs - noe som egentlig ikke er veldig spennende. Flaks jeg er flink å skrive da, xoxo.

+ Legg meg til som venn
Design laget av Julie Viktoria
hits