Når du ikke har det så bra

💖 Husk at selv om du har det tungt, vil det alltid til slutt bli helt bra igjen. Det skjer kanskje ikke idag, eller i morgen, men for hver dag om går er du en dag nærmere at alt blir bedre.

💖 Ikke vær for mye alene. Omgi deg med mennesker som får deg til å smile og le, slike mennesker får frem livsgnisten uansett hvor vondt du har det og kan forhindre veldig mange tårer.

💖 Det er ofte mye bedre å reagere med sinne fremfor sorg. Sinne gjør ikke like vondt.

💖 Selv om kanskje ikke matlysten er på topp, er det utrolig viktig å spise, for uten mat og drikke vil du hvertfall ikke føle deg bedre.

💖 Det er ikke alle mennesker som er er bra for enn uansett hvor mye man ønsker å ha dem der, og hvis du nok en gang ligger å griner over noe kjæresten eller en "god" venn har gjort, er det kanskje på tide å innse at disse menneskene ikke burde være i livet ditt.

💖  Min siste lille påminnelse er at det er menneskelig og ikke alltid føle seg 100% på topp, og at det er helt greit og gråte og bli lei seg. Det er lov å savne noen som ikke lenger er en del av hverdagen din og det er lov å ikke alltid ha overskudd til venner og jentedrama. Og igjen, selv om ikke livet alltid er så fett, så vil det komme en dag,

da alt skal bli helt bra igjen.

Jeg tror de kaller det å bli voksen

I løpet av de siste måneden har jeg gjennomgått en selvrealiseringsprosess, jeg tror de kaller det å bli voksen. 

Plutselig vet jeg hva jeg ønsker, jeg ønsker å oppleve og møte nye utfordringer. Drikke ett glass vin med folk som deler samme interesser som meg, fremfor en fyllafest med masse ukjente. Missforstå meg rett, jeg elsker å møte nye mennesker, men jeg orker liksom ikke helt tanken lenger på å møte dem på fylla, da blir de fort bare slitsomme.

Før sminket jeg meg fordi jeg var overbevist om at det ville være noe jeg kunne ha til felles med vennene mine. Jeg turte heller ikke gå i sterke farger, men gikk bare med den samme velvet teddy-lipsticken fra MAC som alle andre norske vgs-jenter. De to siste månedene har det gått mer i knallrøde lepper og ingen hudsminke, men bare litt contour på kinnbeina, for vet du hva? En kvise her og der er helt naturlig, og vi er alle litt røde i trynet fra naturens side ;)

Det er noe rart med å plutselig innse hvem du er. Etter så mange år med usikkerhet kjennes det så vanvittig godt å endelig kunne finne seg til ro.

Et negativt tankemønster

I det siste har det gått opp for meg hvor negativt tankemønster man kan få av å omgås feil type mennesker. Av og til forstår jeg bare ikke hvorfor noen gjør som de gjør, kanskje har det noe med at jeg forventer litt for mye av mennesker? Og det er på en måte der spørsmålene begynner. Hva er grensa for å forvente noe av noen? Altfor lenge har jeg latt andre definere meg. Men nå må jeg finne ut hva jeg selv står for, hvilke verdier jeg har og det innebærer jo også hvilke mennesker jeg vil omgås. Det ligger faktisk så sykt mye bak utrykket: si meg hvem du omgås, så skal jeg si deg hvem du er.


For min egen del tror jeg det blir bra med litt forandringer. Enkelte mennesker er bare ikke gode for enn, og de burde man heller ikke omgås.

Enkelt og greit.

Var jeg så lett å erstatte?

Processed with VSCO with b5 preset
Jeg har savnet deg 
sier du. 
Åh 
sier jeg.
For det virker ikke sånn.
Det virker overhodet ikke sånn.18 år gammel jente, glad i musikk, pasta, bøker og iste. Lever det gode liv som myndig og skoleelev på vgs - noe som egentlig ikke er veldig spennende. Flaks jeg er flink å skrive da, xoxo.

+ Legg meg til som venn
Design laget av Julie Viktoria
hits