summer17

♡evig takknemlig for denne sommeren her

Adios

Nå sitter jeg på flyplassen, og kjenner at jeg virkelig er klar for å reise vekk for en stund. Sommerferien i år må for min del bli et vendepunkt. Jeg har lovet meg selv at når jeg kommer hjem igjen skal jeg være et nytt menneske. Jeg skal smile, le og gi litt mer faen i ting jeg ellers ville brydd meg unødvendig mye om. Jeg skal nyte late dager med favorittpodcasten min, lage god mat og nyte sene kvelder med fantastiske mennesker. 

Processed with VSCO with b5 preset

Det slo meg akkurat mens jeg nipper til en deilig (men altfor overprisa) iskaffe hvor mye livet mitt har endret seg på ett år fra sommeren 2016 og til nå og hvor myee små tilfeldigheter kan føre til.

Jeg skal ikke legge skjul på at dette skoleåret har vært både det beste og værste på en og samme tid, men når jeg tenker tilbake på hvor mye uforutsett som har skjedd dette skoleåret, håper jeg virkelig noen av de samme oppturene vil gjentas til høsten, og noen skuffelser som kan pakkes vekk for godt.

Til da skal jeg bare nyte ferien, og nyte roen og stillheten, for det merker jeg er skikkelig etterlengta nå. 18 år gammel jente, glad i musikk, pasta, bøker og iste. Lever det gode liv som myndig og skoleelev på vgs - noe som egentlig ikke er veldig spennende. Flaks jeg er flink å skrive da, xoxo.

+ Legg meg til som venn
Design laget av Julie Viktoria
hits